2 во 1 Плетен USB кабел за Apple Сребрен

1.249,00 ден

Код на производ: 0500022032
+ -
 •  Достава и Враќање

  ДОСТАВА

  Начин на достава
  Достава се врши преку екстерни курирски служби, единствено и само на адресата
  дадена при креирање нарачка.

  Курирски служби
  Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис.

  Трошоци за достава
  За нарачки чија вредност е под 3.000,00 денари, трошокот за достава е 150,00 денари.
  За нарачки чија вредност е над 3.000,00 денари, трошокот за достава е бесплатен.
  Трошокот за достава се плаќа при правење на нарачката.

  Рок за достава
  Рокот за достава е до 5 работни денови. Доставата може да се пролонгира доколку во дадениот рок има неработни денови или доколку ја направите нарачката за време на
  распродажба.

  Важни информации за достава
  Испораката се врши од понеделник до петок → 08:00-20:00 ч и сабота → 08:00-16:00 ч. на адресата посочена во нарачката. За таа цел, потребно е да обезбедите лице кое ќе биде присутно за превземање на пратката на адресата која што ја имате приложено. При преземање на пратката потребно е да се потпишете на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Доколку курирот не успее да ве пронајде на посочената адресата, тогаш повторно ќе се обиде телефонски да ве исконтактира на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас. Трошокот на испорака е обврска на Минисо во првиот обид за достава.

  Доколку нарачката биде вратена од курирската служба поради неуспешен обид за
  контактирање на клиентот, а клиентот сака да ја добие истата, трошокот за испорака е
  на товар на клиентот.

  ВРАЌАЊЕ И ЗАМЕНА НА ПРОИЗВОДИ И РЕФУНДИРАЊЕ НА СРЕДСТВА

  Враќање на производ
  Доколку производот не Ви одговара и сакате рефундација, потребно е да не исконтактирате на нашиот телефонски број 070 281 346  и по договор, истиот да го испратите по курирска служба која што Вие ќе ја повикате до адреса КЕЈ 13ти Ноември ГТЦ Локал 6 Д.Е.301 Скопје и притоа трошокот за достава е Ваш.

  Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во оригиналното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура односно фискална сметка.

  Потоа, ни ја испраќате Вашата трансакциска сметка на нашата e-меил адреса orderonline@miniso.com.mk

  Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

  Избор на курирска служба при враќање на производ
  За враќање на производот може да повикате било која курирска служба. Изборот е ваш.

  Замена за нов производ наместо рефундација
  Замена на вратени производи со нови производи е невозможно. За вратениот производ задолжително се врши рефундација на средства штом пристигне истиот кај нас. Ако сакате да направите замена  за  друг производ, тогаш ќе треба да направите нова нарачка, а за претходната нарачка ќе ви бидат вратени средства.

  Замената  е возможна само доколку станува збор за замена на истиот производ, но со  нова големина, боја или друга карактеристика, тогаш производот ќе биде заменет со ист таков производ но со посакуваната боја, големина или друга карактеристика без да ви бидат вратени  средствата од претходната нарачка.

  Физичка замена
  Физичка замена на производи во продавница е возможно само за истиот производ. Доколку се работи за друг производ, потребно е најпрво да се направи рефундација на средства, па потоа да се нарача друг.

  Замена за погрешно испорачан производ или оштетен производ
  Овој тип на замена е возможна доколку Минисо има испорачано погрешна шифра, погрешна големина или оштетен производ. Потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел 070 281 346 или на orderonline@miniso.com.mk. Нашите оператори ќе Ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.
  Со Ваша согласност, ќе Ви биде испратен точниот производ.

  Минисо ја превзема обврската за подмирување на трошокот за достава за заменски нарачки под 3.000,00  денари, само доколку испорача несоодветен производ во однос на големина, модел или оштетен производ.

  Рок за враќање на производ
  Рокот за враќање на производ е 15 работни денови од приемот на пратката.

  Потврда за вратен производ
  Штом пратката пристигне и истата ќе биде обработена од страна на Минисо, ќе добиете меил со известување.

  Рок за рефундирање на средства
  Рефундирање на средствата се врши во рок од три работни денови од денот кога ќе добиете известување дека вратената пратка е примена во Минисо и истата ќе биде обработена.

  Одбиено барање за рефундација
  Доколку се утврди дека вратениот производ е оштетен по вина на купувачот, враќањето на производот ќе биде одбиено и производот ќе биде вратен на купувачот на негов трошок.


Баркод: 6958085509793 Категории: ,
Close
Категории
Ознаки
Close Кошничка
Close Wishlist
Close

Close
МЕНИ
Категории