РЕКЛАМАЦИЈА

Рекламација
При достава на пратката Ве молиме да проверите дали има оштетување на пакетот во присуство на курирот. Доколку има видливи оштетувања, пакетот не треба да го превземате од курирот.

Во овој случај Ве молиме да не побарате на тел: 070 281 346 или да ни пратите е-маил со свои податоци (број на нарачка) на orderonline@miniso.com.mk и да ги наведете причините поради кои сте одбиле да го преземете пакетот. Нашите оператори ќе Ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.

Откако нарачаниот производ ќе Ви биде доставен, должни сте веднаш да го прегледате со цел да утврдите дали постојат одредени физички недостатоци на истиот. Доколку има видливи оштетувања потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел: 070 281 346  или на orderonline@miniso.com.mk. Нашите оператори ќе Ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.

Рекламација за онлајн нарачки во продавница
Производите купени онлајн не е можно да се рекламираат во продавница. Доколку има видливи оштетувања потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел: 070 281 346  или на orderonline@miniso.com.mk. Нашите оператори ќе Ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.

Close Кошничка
Close Wishlist
Close

Close
МЕНИ
Категории