ПЛАЌАЊЕ

Начини на плаќање
Постојат два достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:
– во готовина при достава
– со платежна картичка при креирање нарачка

Плаќање со кредитни картички
На веб страната е можно еднократно плаќање со дебитни картички од (MasterCard, VISA и Maestro)

Плаќање при достава
Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

Плаќање на рати
Плаќање на рати за онлајн нарачки не е возможно.

Трошок за достава
Трошокот за достава се плаќа на врата при испорака на пратката за нарачки платени со готовина при достава.

Безбедно онлајн плаќање
Сите нарачки платени со картичка се процесираат преку C-Pay. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин

Денарска конверзија
Сите плаќања се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја
Народната Банка на РМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банкана РМ и слично.

Close Кошничка
Close Wishlist
Close

Close
МЕНИ
Категории