ДОСТАВА

Начин на достава
Достава се врши преку екстерни курирски служби, единствено и само на адресата
дадена при креирање нарачка.

Курирски служби
Доставата се врши преку Еко Логистик Сервис.

Трошоци за достава
За нарачки чија вредност е под 3.000,00 денари, трошокот за достава е 150,00 денари.
За нарачки чија вредност е над 3.000,00 денари, трошокот за достава е бесплатен.
Трошокот за достава се плаќа при правење на нарачката.

Рок за достава
Рокот за достава е до 5 работни денови. Доставата може да се пролонгира доколку во дадениот рок има неработни денови или доколку ја направите нарачката за време на
распродажба.

Важни информации за достава
Испораката се врши од понеделник до петок → 08:00-20:00 ч и сабота → 08:00-16:00 ч. на адресата посочена во нарачката. За таа цел, потребно е да обезбедите лице кое ќе биде присутно за превземање на пратката на адресата која што ја имате приложено. При преземање на пратката потребно е да се потпишете на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Доколку курирот не успее да ве пронајде на посочената адресата, тогаш повторно ќе се обиде телефонски да ве исконтактира на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас. Трошокот на испорака е обврска на Минисо во првиот обид за достава.

Доколку нарачката биде вратена од курирската служба поради неуспешен обид за
контактирање на клиентот, а клиентот сака да ја добие истата, трошокот за испорака е
на товар на клиентот.

Close Кошничка
Close Wishlist
Close

Close
МЕНИ
Категории